Om Bogu-Tours

Researrangören och reseledarens egna ord:

Hej, mitt namn är Boguslaw Kiersz, sedan 1980 har jag arbetat som överläkare på sjukhuset i Jönköping, och sedan 1985 under min lediga tid (semester och kompensations ledigheter) har jag anordnat bussresor runt om i Europa. Jag har organiserat resor åt avdelningar/vårdcentraler, konstklubbar, personalklubbar och andra grupper men framförallt resor för alla. Mina resor har spridit sig mellan resenärerna pga den höga kvaliteten och samtidigt de låga priserna.

Jag arbetar heltid på Landstinget och därför kan jag hålla lägre prisnivå på resorna som jag anordnar - jämför gärna pris med liknande innehåll. Skulle en grupp vilja få hjälp med att anordna en resa kan ni begära en offert från mig - jämför priserna och kvaliteten, skicka ett mail, ring mig på kvällarna eller helgerna.
Jag är själv reseledare. De sista 15 åren använder jag alltid de nyaste och bekvämaste bussarna från Gustavssons Trafik AB i Mullsjö, med mera utrymme för benen.

    Fördelarna med att resa med mig?

  • Alltid bra standard på resor: hotell, mat, bussar, guider, utflykter etc.;
  • 30 års erfarenheter på att anordna och genomföra resorna;
  • Oftast (om inte alltid) biligare resor än andra bussbolag (jämför priser med samma innehåll!);
  • I priset ingår allt enl. programmet (inga tillägg på utflykter);
  • Jag är med som reseledare, och då jag även är doktor har jag alltid med en akutväska så mina resenärer kan känna sig tryggare.

  • Jag har resegaranti (kammarkollegiet) och f-skatt.